• Et gennemtænkt grafisk design sikrer en rød tråd

    Ideudvikling, layout og opsætning – Vi klarer det hele!

    Grafisk design af tryksager

Grafisk design

I prepress står fire grafikere til rådighed indenfor både trykte og digitale opgaver, og ingen opgave er for lille eller stor.

Vi udfører alle former for grafisk design og sørger for sammenhæng i den grafiske linje, uanset om du har brug for et logo, en tryksag eller en hjemmeside. Dermed sikres du en rød tråd i hele din markedsføring.

Vores fokus er på kvalitet, sparring og et godt samarbejde, og du er altid velkommen på kontoret til en afklaring af behov og ønsker eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vores uddannede grafikere har sammen en rigtig stor grundviden, men også hvert sit speciale. Har du ikke behov for en færdig produktion men brug for assistance i forbindelse med f.eks. billederedigering eller opsætning, kan du gøre brug af vores freelance ordning og leje en grafiker på timebasis.

Ønsker du selv, eller via dit reklamebureau, at levere trykklare filer, varetager vi altid en grundig gennemgang af alle filer, så du sikres det bedst mulige slutresultat.

Lad os hjælpe uanset, om dit produkt leveres som færdige filer, eller vi, i samarbejde med trykkeri og bogbinderi skal levere en totalløsning.

​Ring på tlf. 9892 0500 og hør mere om vores grafiske kompetencer

Den røde tråd

Gør brug af vores erfaring indenfor grafisk design, og lad os give et seriøst bud på, hvordan din markedsføring rammer plet!

Ring på tlf. 9892 0500

eller