• Når kvaliteten har højeste prioritet

    CMYK-farver, pantonefarver og lakering gør en forskel

Offsettryk

Hos Vestergaards bestræber vi os hele tiden på at følge med den teknologiske udvikling, og vi råder over maskiner, der kan klare alt fra små opgaver som visitkort og kuverter til store krævende trykopgaver som bøger, magasiner og emballage. Det betyder, vi er i stand til at køre din tryksag på den maskine, der egner sig bedst til opgaven.

Vi stiller høje krav til vores trykkeri, og vi er kendt i branchen for at kunne udføre en lang række specialprodukter, f.eks. bankbøger, info-let, julekalendere, skrabelodder m.m.

Offsettryk er en alsidig trykmetode og gør det muligt at trykke CMYK-farver, pantonefarver samt diverse lakeringer. Resultatet er en stor spændvidde af mulige tryksager i forhold til format, farvevalg og papirvalg. Uanset om du vælger offset- eller digitaltryk, giver vi dig den bedste kvalitet.

Vi trykker både efter færdige trykfiler men er også behjælpelige med grafisk design i form af layout og opsætning. Kort sagt, vi kan håndtere en tryksag fra idé til færdigt produkt.

​Ring på tlf. 9892 0500 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde din næste tryksag.

Den bedste kvalitet

Lad os give et seriøst bud på, hvordan din næste tryksag produceres bedst muligt i forhold til farver, udformning, papirvalg og pris.

Ring på tlf. 9892 0500

eller