• Høj faglighed er din garanti god kvalitet

    Hos Vestergaards har vi helt styr på trykprocesserne

    Kontrol af kvalitet ved trykstart

Trykkeri med sans for høj kvalitet og præcision

Med fokus på grundighed, korrekt farveangivelse samt stor alsidighed i formater og papir, er du altid sikker på en tryksag i højeste kvalitet fra Vestergaards.

Vi tilbyder mange former for tryksager, f.eks. bøger, magasiner, emballage, brevlinjer, mapper, kalendere, blokke m.m., men også specialprodukter som bankbøger, skrabelodder og julekalendere produceres i trykkeriet.

Vi trykker på formater op til 70 x 100 cm og i alle oplag. Det betyder, du kan modtage professionelle tryksager uanset antallet. Ved meget små oplag anbefaler vi dog, du overvejer digitaltryk i vores digitale produktion.

Har du brug for rådgivning i forhold til papirvalg eller tryktekniske spørgsmål i øvrigt, står vi klar til at hjælpe. Vi kan ligeledes vejlede dig omkring efterbehandling og forædling i vores bogbinderi, så din tryksag tager sig ekstra godt ud, f.eks. via prægning eller kachering.

Bedst mulige resultat og høj kvalitet er altid nøgleord i vores trykkeri. Det gælder uanset, om dit produkt leveres som færdige filer, eller vi, i samarbejde med grafikere, trykkere og bogbindere, skal levere en totalløsning.

​Ring på tlf. 9892 0500 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dine tryksager.

Kvalitetstryk til tiden

Lad os give et kvalificeret bud på, hvordan dine tryksager tager sig bedst ud.

Ring på tlf. 9892 0500

eller